Milyen jó mmorpg-t tudnátok ajánlani, ami fent van Steam-en is?
Ezek fent vannak Steam-en. Oké hogy Geforce Now-al szeretnétek tolni de azért megírhattátok volna a gép adatait amire kell. Így még a Geforce Now mellett sem vállalok értük felelősséget, hogy nem ismerem a gép adatokat. Illetve nem akarok kötözködni de a BDO nem Steam-es játék, csupán steam-en IS elérhető. Habár én az eredeti oldaláról vettem meg, de ez most nem lényeg.
TemTem: [link]
SoulWorker: [link]
Closers: [link]
Astellia: [link]
Kritika:REBOOT: [link]
Kingdom Under Fire 2: [link]
School of Dragons: [link]
Elsword: [link]
Vindictus: [link]
Wakfu(Anime-re épült): [link]
Onigiri: [link]
Tessék, szabad a vásár. Remélem valamelyik tetszeni fog, mivel konkrét műfajt nem írtatok hogy milyet szeretnétek. :)
Köszi szépen! :)
Tudom, hogy nem Steam-es alapból, de Geforce Now-on amennyire tudom(elég új vagyok rajta) csak azok a játékok játszhatók, amik ingyenesek vagy a Steam könyvtáramban vannak.
A laptop nem egy mai darab, 8 éves már van szerintem, de filmezni, netezni elég. Ezért akartuk kipróbálni így a játékot, mivel lényegében csak a képet és az irányításhoz szükséges adatokat kell átvinnie, ahhoz meg a wifink is elég. Ezért is nem írtam, mivel a gép megvan hozzá, csak jó játékot nem találtam. :D
Köszi szépen ismét, megnézegetem őket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!