Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Téves VAC ban. Mit tegyek?

Téves VAC ban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Huhh.. ennek már 3 éve szerintem elég hosszú lenne a storyt leírni, hogy mi volt hogy volt, a lényeg hogy nem csaltam, azt sem tudom hogyan kell használni egy hack, hogyan kell aktiválni vagy beépíteni... nem vagyok nagy informatikai guru, annyi hogy szeretek játszani, de akkor tényleg teljes erőfeszítéssel.

VAC-bannt kaptam, és nem használtam semmi csalást. olvastam cikkeket hogy tényleg létezik unbanned" de ezek mind nagy streamerek, akik felvették és jóval nagyobb szóláshatalmuk lehet, mint mondjuk nekem, akit úgy sorolnak be mint a 8 éves orosz kisgyerekeket.... még ha 20 éves vagyok akkor is :)

Tehát 3-4 éve is írtam levelet, angolul, németül és magyarul. Annyit sem kaptam vissza hogy jó napot kívánok.

Ma megint megpróbálkoztam ezzel, leírtam mostmár az egész történetet hogy mi Mindenhol azt olvassa az ember hogy 99,9%-ban jogosan tilt a VAC, de mi van akkor ha tényleg téved, és így nem lehet senkinek szólni? nem lehet akár ha angolul vagy németül kell egy szolgáltatónál lévő emberrel beszélni, de még csak ez sincs... nem tudom hogy ilyenkor mi van, de most kezdtem újra ezt az egész cs:go és steam mizériát, 3-4 éve ott elég pofánvágás ként ért, hogy training mappok haverommal, és törtünk felfelé, majd puff bann... azért mert jól játszottam? hát köszönöm :D

2020. febr. 20. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
45%

Semmi köze a tiltáshoz annak, hogy jól játszottál. A VAC a gépedre telepített programokat figyeli meg a játék fájljaiban való buherálást, és nem a teljesítményed.

Le van írva a súgóban egyértelműen, hogy mi vár rád a te esetedben:

"A VAC-kitiltások véglegesek, nem vitathatók, és a Steam Támogatás nem tudja eltávolítani azokat.

Ha egy VAC-kitiltásról kiderül, hogy helytelenül került kiosztásra, automatikusan eltávolításra fog kerülni."

[link]

2020. febr. 20. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Ennyi! Vége! Jogosan tiltottak, biztosan buheráltál valamit.
2020. febr. 20. 11:54
 3/9 anonim ***** válasza:
VAC-nak nem szokása alaptalanul tiltani, de ez már a saját lelkiismereted dolga, hogy mit csináltál pontosan, feloldani meg nem fogják, ha perma bann az perma bann.
2020. febr. 22. 04:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Oké.. ezért feleslegesek a válaszok.. mert mondtam hogy semmit nem csináltam :) dehát mindenki állitja azt hogy a vac 99.9% pontos :)
2020. febr. 23. 00:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá bizonyítsd be a Valve felé.
2020. febr. 23. 01:06
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Olyan mint a legenda.. nincs a vacra unbanned.
2020. febr. 24. 00:53
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 utólag okos az Nber... szóval hidd el hogy mostmár fel veszem minden meccsem. Pont az ilyenekért... mert török megint előre és lehetmegint “érzékel valamit” a vac... mert olyan rántásaim vannak megint hogy meglepődök én is..
2020. febr. 24. 08:15
 8/9 A kérdező kommentje:
#6 olvass utána van unbanned :) és streamerek érik csak el... hogy hogyan nem tudom... :) pont ez a vicc.. valakinek van benne 6000óra... 3000tárgy... ér a cs je milliókat aztán ők írnak annyit hogy streamer vagyok nem csalok. És jön vissza az email amit ki is hangsulyoznak hogy sose szokott jonni vissza email. Hogy jajj bocsanat elnezest... (élezetekért bocsi)
2020. febr. 24. 08:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Hiába veszed fel a meccseket, senki nem fogja megnézni, vagy elemzgetni.
2020. febr. 24. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!