Lolban mennyire számít az egér dpi értéke?
Figyelt kérdés
Játszottam már 3000 dpi értékűvel is,de valamiért úgy érzem , Nekem jobban bejön a 800-1000 körüli érték. Származik ebből valami hátrány,ha kissebb?2020. febr. 11. 10:32
1/5 anonim válasza:
Ez kb olyan hülyeség, mint, hogy a gamer feliratú cuccoktól jobb játékos leszel! Marhára nem számít a dpi érték!
3/5 anonim válasza:
Hogyne számítana. Ha nem a nekem megfelelő akkor túl lassú vagy túl gyors az egér mozgása.
4/5 anonim válasza:
Hátrányod nem lesz.
Ez igazából attól függ, hogyan fogod az egeret, illetve csuklóból vagy vállból játszasz.
Nyilván aki vállból játszik, nagy felületet fed le, annak elég egy 400-800dpi (van pár olyan LCS player is aki így játszik, tehát valószínű hogy hátrányt nem okoz)
Én pl 2000-en játszok, csuklóból mozgatom az egeret újhegyes fogással (nem fektetem rá az egész tenyerem) szeretek kicsi, tenyérnyi területen mozogni az egérrel csak (részben azért is mert néha elég kitekert pózókban ülök xD)
De legvégül preferencia kérdése úgy is. Játsz 1-1 órát különbőző értékeken, és amelyik a legjobban bejön/legpontosabb vagy, használd azt.
5/5 A kérdező kommentje:
Én is ujjhegyesen irányítok,csak én ki is fordítom az egeret 45fokos szögben (a klaviatúrát is xd)
Köszi mindenkinek
2020. febr. 13. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!