Megvettem a cal off dutty és haverom kivitte eggyik pályát de hogy hogy nem lehet onnan folytatni?
Figyelt kérdés
tehát olyan emberek segítségét várom akik értenek az xbox onehoz megvettem legujabb cal of dutty moder war faret de egyszerűen nem lehet onnan folytani ahol abbahagyta valaki leírná a menetredjét a játéknak szórol szóra hogy kel folytatni mibe kel bele menni ??? Kérem írjanak !!2020. febr. 10. 10:17
1/4 qkker1 válasza:
A legújabb küldetés:
egy helyesírások tankönyv beleugrott a benzintárolóba,
akadályozd meg, hogy felgyújtsa magát!
2/4 A kérdező kommentje:
tessék nem értem én a játék bejátszására tehát hogyan kel beálítani xboxx ra cal off dutty ??? normális válaszokat várok
2020. febr. 10. 11:13
3/4 anonim válasza:
Fakocka való neked még nem cál of dáttyi
4/4 A kérdező kommentje:
hát az is lehet
2020. febr. 11. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!