Mikor fognak olyan Meti2 szervert készíteni ami androidon is fut és nem kerül pénzbe?
Soha.
Ha valamivel dolgoznak, akkor a készítőnek joga van pénzt kérni a munkájáért.
Androidra így is tucatnyi mmorpg van, és 90% pont olyan pocsek mint a Metin.
Akkor még minek atportolni?.
Minden játékban van pénzért gyorsabb fejlődési lehetőség. Csak nem minden játék kényszerít hogy pénzt kolts rá.
Ebből a szempontból nagyon pocsek a Metin.
Az MMORPG-k 100%-ában találsz olyan pénzért vehető dolgokat, amik segítik a fejlődést, akár xp boost, akár attack, defense boost.
A Metin2 pedig pont olyan játék, aminél egyre érezhetőbb a játékos közösség fogyatkozása, arról nem is beszélve, hogy androidra már most jobb grafikai és játékélménybeli MMORPG-k vannak, mint amilyen a Metin2 valaha volt.
Átportolni sincs semmi értelme, mert nagy a konkurencia, plusz egy 2005-ben írt játékról beszélünk, gyakorlatilag a nulláról kell egy új játékot írni. Csak viszonyításképp, a World of Warcraft 2004-ben indult és már az leverte népszerűségben a játékot úgy, hogy havi előfizetéses rendszerben megy.
Én megértem a krumpli PC-t használó, semmilyen nyelvet nem beszélő embereket is, akiknek lövésük nincs mit kell csinálni, ha kapnak egy küldetés leírást (elolvasni, értelmezni, naaaaa, minek néznek engem, 2 nyelvet beszélő, legalább középfokú végzettséget szerzett mebernek, bruhhhh), a Metin2 ilyen szempontból könnyű, mert finoman szólva ész nélkül is lehet játszani, csak a játékosok túlnyomó többségének ennél magasabbak az igényei.
Minek pazaroljon valaki időt és energiát egy halott játékba? Azért, hogy az a 100 max 200 ezer ember örülhessen? Akkor inkább csinálnak egy komolyabb játékot, amit pár millióan játszanak és máris nagyobb az esély arra, hogy költeni fognak a játékon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!