Mért nem tud a testòm jàtszani velem minecraft pe-ben?
Figyelt kérdés
Egy Wi-Fin vagyunk meg minden de ha ő akar az én pàlyàmhoz csatlakozni(amiben jàtszom)akkor azt ìrja hogy a kapcsolat megszakadt a nemtomkivel...
De én viszont tudok az ő pàlyàjàhoz csatlakozni.szval nem èrtem mi lehet a baj??
Kicsit kezdő vagyok ne szidjatok lègyszi.
2020. febr. 3. 09:08
1/5 A kérdező kommentje:
Pontosan ùgy irta hogy:megszakadt a kapcsolat a kiszolgàlóval
2020. febr. 3. 10:26
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ha pl ő kilèp akkor megszakad,de nem is tud csatlakozni...
2020. febr. 3. 12:01
3/5 A kérdező kommentje:
Egyépkènt tudom xdd de azèrt egy èrtelmes valasz?
2020. febr. 3. 12:02
4/5 toma9999 válasza:
Ez érdekes. Elméletben nem szabadna ilyesmit csinálnia, de én is tapasztaltam problémákat a PE online részével. Bár lényegében ha te tudsz csatlakozni az övére az fél siker. Ebben az esetben játszatok ugy és kész.
5/5 anonim válasza:
Aternossal hosztingolhatsz. De kreatívra állítsd a szervert és majd a hátékban váltsatok túlélőre, ha abban játszotok. Mert különben van pofikája csalni (pl. Elektromos creeper sereg stb...)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!