Valami GTA stílusú játék?
Figyelt kérdés
Olyan játék(ok)ra gondolok mint pl. GTA sorozat,Driver sorozat. lövöldözős utcán futkosós autó lopós és még sorolhatnám. Előre is KÖSZI a válaszokat!
Több választ várok!
2010. júl. 22. 17:50
1/12 A kérdező kommentje:
ki hagytam hogy hogy a Maffia sorozatot is ismerem.
2010. júl. 22. 17:52
2/12 anonim válasza:
- Total Overdose
- The Godfather 1,2
Most csak ennyi ugrott be :D
3/12 anonim válasza:
Just Cause 2 freerun mod:D saints row1-2 crackdown scarface iesmik:D
4/12 anonim válasza:
The Getaway 1-2.
Bár korántsincs bennük olyan nagy mozgásszabadság,mint a GTA-kban,hasonló stílusúak.
5/12 anonim válasza:
Red Dead Redemption -> GTA fejlesztőitől nagyon jó játék("GTA a vadnyugaton").
6/12 A kérdező kommentje:
Red Dead Redemption ez megjelent pc re? mert én csak az Xbox360 tudom hogy van. amugy kösszi
várok még válaszokat boltokba meg benézek és szedem a polcrol a cumókat ;D
2010. júl. 22. 20:05
7/12 anonim válasza:
Nem lesz pc-re Red Dead Redemption. Megéri amúgy az xbox360 nem kell állandóan fejleszteni , mint a PC-t.
8/12 A kérdező kommentje:
nekem viszont nem kell xbox :p
2010. júl. 22. 20:27
9/12 anonim válasza:
Akkor ajánlom a The Saboteur nevű játékot. Az is ilyesmi féle . Nekem tetszett. Azt kiadták PC -re is.
10/12 A kérdező kommentje:
oks kössz majd megnézem!
2010. júl. 22. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!