Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pár napja játszom a Call of...

Pár napja játszom a Call of duty-val de csak demo-val hol tudnám letölteni az 1 vagy 2-őt? = )

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem sokkal érdemesebb megvenni. Az áruk sincs már az egekben. Ráadásúl az ilyen mesterművek (cod1-2 ) minden igazi gammer polcán ott vannak. És még hozzá eredetiben. Másrészről ha csak úgy letöltöd, kimaradsz a call of duty-k leggjobb részéről:a multiplayerről. Ha viszont neked semmit sem jelent az activision és az, hogy ne legyél f@szfej. Akk warezold csak le...
2010. júl. 22. 18:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor megveszem de hol tudnám pont a kettőt ?
2010. júl. 22. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
előttem szóló warezessel is lehet multizni. de abban igazad van hogy ilyen remekmű a polcon kell hogy legyen eredetibe :D
2010. júl. 22. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
2010. júl. 22. 20:47
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. júl. 23. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Az 1. vagyok. Tudom, hogy lehet de csak a tört verzióval. Ahól messze nincsen olyan jó hangulat, és messze nincsenek olyan jó fej emberek. (csak hülye f@szok)
2010. júl. 23. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:
+ a törtszervereken mindenki cheatelhet következmények nélkül..
2010. júl. 23. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!