Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kaparós sorsjegyet kérek...

Kaparós sorsjegyet kérek születésnapra hülyeség?

Figyelt kérdés

2020. jan. 25. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Az.
2020. jan. 25. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Nem,hátha bejön,de legalább 100-at kérj
2020. jan. 25. 14:26
 3/5 A kérdező kommentje:
annyit nem kapok XDD
2020. jan. 25. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele kapsz két nagy kaparós sorsjegyet. Annak az ára mondjuk darabonként 3000 forint. Annak az esélye, hogy pénzt láss belőle kicsi, ha látsz akkor sem lesz 6000 forint. De! A 3000 forintból vett kaparósnak meg van az esélye, hogy milliókat hozzon vissza. De ez erre olyan minimális az esély, hogy az eszméletlen.
2020. febr. 14. 02:08
 5/5 anonim válasza:
93%

Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés, de csak most olvastam.

Én nem tartom hülyeségnek, szerintem jobb ötlet, mintha valami teljesen felesleges tárgyat kapnál, amit nem használsz, és nem tudod hova tenni, csak foglalja a helyet. :-(.

Ez jobb, mert egyrészt egy kis izgalmas időtöltést ad, amíg lekaparod őket, másrészt még nyerhetsz is velük.

Én már kértem és kaptam névnapomra kaparós sorsjegyeket; igaz, hogy csak egy minimális összeget nyertem velük, 1 v. 2-nek jött vissza az ára. De hát nem is ez a lényeg, hanem maga az izgalom!

2020. ápr. 28. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!