Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik Tekkenben (ps2) lehet...

Melyik Tekkenben (ps2) lehet multiban játszani?

Figyelt kérdés
szóval hogy egymás ellen legyünk. Nekem az 5 van meg és abban nem lehet, vagy csak én nem találtam hogy hol kell?
2010. júl. 22. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Online-on?Semelyiken sem lehet PS2-őn.A PS3-as Tekkenekben lehet csak
2010. júl. 22. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
A ps2 típusu platform nem képes kommunikálni más platformokkal. Ezért nem is készítenek semmelyik ps2 típusú játékba multiplayer lehetőséget. A Ps3 típusú platfórmban ,,orvosólták" ezt a hiányt.
2010. júl. 22. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
A második kommentelő hogy írhat ilyen baromságot?Playstation 2-őn is lehetett online-on játszani
2010. júl. 24. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát láton neked sem volt ps2-d utólsó. Az eredeti ps2 höz nem adtak semmiféle internetes lehetőséget. És még a kezdeti játékokhoz nem is volt ilyen funkció. Az azonban igez, hogy most már egy Network Adaptor -al meg lehet óldani, de ez késöbb készült mint maga a ps2-konzól. És ezért csak pár játék van amiben multyplayer funkció is van. Amúgy meg az offolásért tiltás jár :D
2010. júl. 25. 10:32
 5/5 BigButcher válasza:
Ha megelékszel vele, akkorv a Tekken Tag Tournament ha van hozzá multitap-od akkor lehet egyszerre 4-en. Nekem volt hozzá szerencsém, és bizony van benne kihívás!
2011. máj. 9. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!