Épp msot döntöttem úgy, hogy abbahagyom a kedvenc játékom. Mit ajánlotok helyette?
Figyelt kérdés
Időigényes, qrva drága, és még béna is vagyok benne az utóbbi időben, így úgy döntöttem hogy kicsit félreteszem. Tudtok ajánlani valami jó online játékot? Nem muszáj hogy legyen konkrét sztorija, csak annyi a lényeg hogy mászkálós legyen.
Laptopon elkezdtem a Witchert, úgyhogy azzal elleszek egy darabig, már csak telóra kellene játék ^^
2020. jan. 16. 21:39
1/14 A kérdező kommentje:
most* hupsz, túl későn vettem észre ;w;
2020. jan. 16. 21:39
3/14 A kérdező kommentje:
Az van telefonra? :0 áruházban nem találom, csak neten apk fájlként, de nem tudom hogy az az eredeti-e ^^"
2020. jan. 16. 21:54
4/14 anonim válasza:
Terraria - Steam
Minecraft - Mojang microsoft
Gta vice city - Steam
Gta san andreas - rockstargames launcher
Gta v - rockstargames launcher
Far Cry 3 - uplay
Assasin's creed rogue - uplay
Assasin's creed 3 - uplay
Rayman 2 & 3 - uplay
Sims 3 - origin EA
Portal 1-2 - Steam
5/14 anonim válasza:
4. De a Minecrafton kívül mind rajta van steamen.
6/14 anonim válasza:
#5 Mindegyiket érdemes a saját platformján beszerezni mivel néha az többet nyújt mint a steam.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket ^_^
2020. jan. 16. 22:40
8/14 anonim válasza:
#5 plusz a rayman 2 és rayman 3 nincs rajta steamen szóval ebben tévedtél.
9/14 anonim válasza:
Nem tudom mivel nyújt többet, de oké, ha neked így jobb. Én nem használok steamen kívül mást, csak ha muszáj, pl. uplay, mert nem indul máshogy a játék. De csak steamen keresztül vásárolok, mert szeretem egy helyen látni a játékaimat. Nekem ez így nagyon szétszórt, kaotikus lenne, ahogy leírtad.
10/14 anonim válasza:
*De mondjuk most steamen le vannak árazva az AC játékok, nem tudom, lehet uplayen is. Lehet érdemes ránézni, mert 60%-os leárazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!