Új, bontatlan pc játékot manapság el lehet még adni, a piaci ártól természetesen olcsóbban?
Figyelt kérdés
Ha féláron menne el se gond, vagy harmadáron, nekem mindegy lenne, ha vennék processzort, járna hozzá, de nekem nem kéne.
Gondolom manapság már nem lehet eladni semmit, még ezt sem.
2020. jan. 16. 12:18
1/3 anonim válasza:
Attól függ. Ha népszerű játék, el lehet, de inkább külföldre, ebayen érdemes meghirdetni. Ha viszont egy olyan amitől inkább mindenki szabadulna, akkor nem.
2/3 anonim válasza:
Néha látok ilyen vételi ajánlatot kulcscserélő oldalon, például ennyiért veszik:
"AMD Promo - Borderlands 3 - $25.00
AMD Promo - The Outer Worlds - $20.00"
Mindkettő ára 60 dollár/euró, tehát olyan harmad áron van rá érdeklődés, és ezek még úgy hype játékoknak is vehetők. Ezek digitális kulcsok, de valószínűleg a dobozos játékhoz is az járna. Maga a lemezes kiadás már nem ér semmit, mert mind online fiókhoz kötődik, és csak a kulcs számít.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem az is jó. Csak érdemes-e vele küszködni, eladni, ebayezés, jutalék paypal stb.
2020. jan. 16. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!