Keresek egy figurát játékot mi lehet a neve neki?
Figyelt kérdés
Annyit tudok róla hogy farkasember lehetett fekete haja volt és nem lila színű hanem olyan szürkés színű volt haja vállig ért valami filmben volt benne biztos vagyok csak nem tudom pontosan hegyes karmai voltak abban biztos vagyok lábai is hegyesek voltak farkas jut róla eszembe kezein volt valami ami kilövi a nyilat azt tudom nem tudom milyen filmben volt benne karakter de valamiben benne volt :: reméllem választ kapok a kérdésemre és értelmes válaszokat várok !!2020. jan. 14. 15:47
12/14 A kérdező kommentje:
á sajnos ez se az de ilyen magas lehet és a színe is ilyen lehet hátrafele áll a haja fekete azt tudom és nincsenek barázdák az izmain vérfarkasra hasonlítt rendes emberi arca van hegyes füle mint a manonak olyan füle van fekete haja valmi van kezin ami kilövi a nyilat
2020. jan. 19. 10:07
13/14 A kérdező kommentje:
megtaláltam hál istennek goliath gargoyles
2020. jún. 16. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!