Sims 3 gépöszerakás?
Figyelt kérdés
na akkor a sims 3 hoz meg a álomállásokhoz kléne 1 gépet öszeraknom ami jol viszi full maximumon de mégse 200 000FT os gépet rakok össze köszi a válaszokat2010. júl. 21. 18:01
1/3 Balogh István Lajos válasza:
Segítek egy picit,ha csak a gép kell mindenképpen 2 mag, lehetőleg 3 Ghz(AMD) 4 Gb ram - ezt ártól függően 800/1333/Mhz vagy följebb,Vga : Ati Radeon 4870/1Gb tól fölfelé
Alternatívának hasonló árkategóriában lehet folytatni, de ha konkrét kell - utána kell járni.
Én még amit vettem vagy 4 éve (nagyon gyengén muzsikált és az eladót kértem meg hogy a Doom3 fusson elviselhető szinten,hát az valami katasztrófa lett)-aztán jöttek a fejlesztések - és az eladó még rákérdezett minek annyi ram bele? - hát inkább segítek.....B.i.L
ui : ár kb : 100...ha kell bele valami plussz is :)
2/3 anonim válasza:
nekem nvidia gts 250 1gb ddr3 as vidikártya, 2.7 dual core e5400 processzor 2gb ddr3 ram on bőőven elfut simán full grafikán. :) sőt még max felbontáson is(1920x1080)
3/3 anonim válasza:
jah és 1360ezer forint volt .. de olcsóbban is sztem megtod oldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!