Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rockstar Warehouse, GTA 5 Refund?

Rockstar Warehouse, GTA 5 Refund?

Figyelt kérdés
Megvettem kb egy hete, de piszkosul nagyot csalódtam. Van lehetőségem arra, hogy visszatérítést kérjek? A játék bugos, 40 perceket kell várni hogy felcsatlakozzon egy szerverre, tele van hackerekkel, azaz "modderekkel" akik rád teleportálnak és minigunnal, vagy rád repülnek és repülő motorral rakétáznak szét. Háromnegyed óra betöltésre várakozás, 40 perc lobby várakozást, majd mire végre el tudtunk indítani egy heist-et, a játék random összeomlott két embernek is, ezért újra kellett várni azt a 80+ percet, majd mire megcsináltuk a kb 30 perces heistet, a játék a végén azt írta ki, hogy hiba történt a tranzakciót követően, indítsuk újra a játékot és írjunk a supportnak, majd nem kaptuk meg a pénzünket, de a heist befejezettnek volt tituálva, mert Lester hívott is, hogy elvégeztük és majd keres a következővel. A játék, a szerverek, minden kicseszett szánalmas, és sajnálom rá azt a 8 eurót is, amit költöttem rá...
2020. jan. 4. 11:24
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

"No Digital Game or bundle purchases will be refunded if (a) the transaction included physical goods, virtual Currency, virtual goods or any other non-refundable item or (b) there is more than two hours of playtime collectively associated with the games in the transaction (including free or bonus games)"

Gyanús, hogy megvolt a 2 óra játékidőd, fölötte nincs refund.

2020. jan. 4. 11:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Kerdezo remelem csak trollkodsz mert en ezeket nem tapasztalom
2020. jan. 4. 21:23
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 Hát ez piszok jó..

#2 Nem, nem "trollkodok". Örülök hogy neked nem ilyen star a játék, de rengeteg másik játékosnak igen.. Tegnap délután mikor beléptem, kétszer dobott le a szerver, majd 50 perc várakozás után talált egy sessiont(elmentem addig kajálni, a frász nézi ilyen sokáig azt a rohadt töltőképernyőt), és már ott is azt láttam a cseten hogy másnak sem jó, mert írták hogy "Servers are dying or its just me?", "I had to wait a lot too. About 30 minutes.", "Me too, Idk whats happening", amikor meg ezek után eljutottam a kaszinóba hogy pörgessek (mert egyébként csak ezért akartam belépni, hogy 1 perc alatt pörgessek), akkor meg volt egy atom lagg, nekem ekkor bebugolt a kocsim eleje a falba és szinte azonnal felrobbant, a cseten pedig spammelték a WTF, a WHATS HAPPENING, és a You felt that too right? különféle változatait.

Szoval nem, nem trollkodok. Másoknak is szar.

2020. jan. 5. 07:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezen felül még erre is rá kellett eszmélnem,és meglepodtem hogy ez tényleg így van: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__10245716..
2020. jan. 5. 07:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Majd karbantartassal megoldjak, egy ilyen nagy ceget ne felts ennyire. Par nap alatt a regi lesz a jatek
2020. jan. 5. 09:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Adok nekik 2 hetet, aztán eladom. Játszani vettem meg, nem teszterkedni, elvégre nem béta verziós a játék, sőt, nem is 1-2 éves..
2020. jan. 5. 11:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a karácsonyi szünet miatt ugrott meg a játékosok száma, miközben pár szerverrel kevesebbel üzemelnek, mióta a hype alábbhagyott. Régen is mindig 10-15 perc volt a szerverbetöltés, ez az alap képesség. A 40 persze sok és irreális.
2020. jan. 5. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
#6 Mivel jelenleg sok streamernek hiba nélkül fut így az sem kizárt hogy az ön rendszerében van a hiba!
2020. jan. 5. 13:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Az én rendszeremben kétlem, hogy hiba lenne. Meglepően stabil internet, és egy nagyon is új asztali géppel rendelkezem.
2020. jan. 5. 13:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Vagy másképp fogalmazva: Ha az ARK, az Outer Worlds is elfut amximum grafikán, a letöltési sebességem pedig (mininum) 50mb/s (nem bit, byte), nem hiszem, hogy nálam lenne a probléma.
2020. jan. 5. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!