Gta 5 online ban melyik csalás működik hogy ne bannoljanak ki?
Csak egy pár millát szeretnék hogy ne legyen olyan unalmas a játék!
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
Akkor valami más megoldás a játékba való befizetesen?
Csinálom a küldetéseket és vettem weed farmot meg meth labort és annak a feltoltese is negyed órás utakat tesz ki, úgy hogy pénzt kb ki se tudok belőle venni!
A kuldetesekkel meg nagyon kevés pénzt lehet kapni!
Nem azt mondom hogy milliók kellenek, csak egy kicsit gördülékenyebb játékmenet.
Feleslegesnek érzem a 15 perces utakat a semmibe azért hogy kapjak 18K $.
Szallitanek én mindent meg nyomnam a missiokat de nagyon kevés pénzt ad a fejlődéshez! Főleg mikor a nyomorék a milliokbol megvett lezeragyujaval szét tép egy misszió alatt!
Nem sok kedvet ad a játékba való belépéshez az ha nincs érdemleges haladás!
Az meg hogy 20-30 ezreket fizessek egy játékba, azt köszi nem szeretném mert egy játékról beszélünk és nem a való világról!
Azok akik ok nélkül megölnek szintén modderek. Nekik ez a poén. Ne akarj olyan lenni. Gyűjtögess!
A bizniszekkel lehet sok pénzt keresni! Kérj segítséget a többi játékostól(lehetséges, ha egy CEO-ban vagytok), akkor talán kevesebb idő alatt is hatékony lehet a szállítmányozás, vagy a beszerzés.
Ha van nagyobb összeg, akkor akár a kasznióban meg is lehet duplázni, bár ez kockázatos.
Köszönöm szépen a segítséget!
Most már sikerült a kaszinoban egy csalassal elég nagy summara szert tenni! :)
Igy legalább tudok venni a meth, weed farmokra normalis dolgokat hogy menjen a termelés!
Kicsit megdobta a játékot igy!
Már nem annyira unalmas ha nem a 0 bol kell játszani folyamatosan!
na ezért nem dolgozom én a gta5ben
és ezért is hagytam abba pár éve
egyrészt minden milliókba kerül, vállalkozás, jármű
pofátlan lehúzás
másrészt elkezdték telerakni mindenféle futurisztikus baromsággal
kérdező, ha akarsz vele játszani online, játssz a barátaiddal, missionokat és heisteket
a gyártást hagyd a p...ba
a meth különösen sz.r
hordod be a supplyt, terited a terméket, és alig keresel vele
egyedül a ceo-nak van ertelme a vip melók miatt, meg vip alatt nem tűnik el a helikoptered pl
Mi az a Ceo?
Eddig csak farmot, meg methet tudtam csinálni!
Mit csináljak a Ceo - hoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!