Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mivel tudom ezt megoldani?...

Mivel tudom ezt megoldani? TRAINZ CDP

Figyelt kérdés

Szép estét! Rengeteg videót megnéztem már, kerestem konvertáló programokat, 2 napja ezeket csinálom!

Annyi lenne hogy modelleztem egy házat (kezdő vagyok benne így egy kis alap szines ratyi kis ház) SKETCHUP programmal, és szeretném azt a kis házat "át-tenni" trainz simulator 2012-be! De ha total commanderrel átrakom cdp-re akkor nem tudja beolvasni, mappába hiába rakom bele ugyan úgy nem fogadja el (Egyértelmű hogy nem fogadta el de már nem tudtam mit kitalálni) Próbáltam már .cab fájlban is de úgy sem jó mert akkor sem ismeri fel / nem olvassa be. s azt nemtudom hogy milyen programmal konvertáljam át.. tudnátok mondani ilyen programokat? Ti milyeneket használtok?

#fájl #2012 #konvertálás #Google SketchUp #Trainz #CAB #.skp #cdp #sketchupViewer #kettőezertizenkettő
2019. dec. 31. 17:26
 1/1 anonim válasza:

A cdp fájlok csak kicsomagolják a megfelelő helyre a fájlokat, ha tudod hogy alapból hova csomagolódnak ki a cdp fájlai, akkor manuálisan is betudod oda rakni őket. Én a 2004-es Trainz-t ismerem csak, mert a laptopom csak azt bírja el, és ott a Wolrd mappán belül

a custom mappában vanak lehetőségek. pl: Trains Bogeys Interiors Maps

Lehet azóta már rájöttél dolgokra, meg egy kicst régi kérdés is, de lehet segít annak aki ide téved manapság és a jövőben. :D

2021. okt. 12. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!