Witcher 3-ban tippek kezdéshez?
amit én javaslok, érdemes megnézni a poti recepteket a neten és magadnak megfőzni az első verziókat.
Az elején tényleg nem érdemes túlgondolni, keress küldiket, amiket meg tudsz csinálni és fedezd fel a pályát a griff főküldetés előtt. Ha átmehetsz már a Fehér gyümölcsöskertből, akkor érdemes felfedezni, felvenni a kérdőjeleket, mert sok esetben kincsek vannak ott, amiket el tudsz adni és jó pénzbevételi forrás.
A kezdőterületen, mikor bemész a kocsmába, van egy kártyás ember, aki megtanít Gwent-ezni (magyarban azt hiszem Gwynt a neve, régen volt), ha elvered, tőle kapod az első kártyát. Ezt érdemes megcsinálni, különben ha a játék vége felé ki akarod pörgetni az összes kártyalapot, akkor azt látod, hogy 1db van a gyümölcsös kertben, 1 meg Velenben. Ez nekem 8 órába telt, mire kiderült, hogy nem győztem le a tutorial embert és a hullája az akasztott ember fájánál van Velenben, amikor felvettem eltűnt mind a gyümölcsös kertes kiírás mind a Veleni, mert ott volt az utolsó.
Ezen túlmenően a net roskadásig van tippekkel, trükkökkel, mit mivel miért kivel hogyan.
Csak 1 példa:
Milyen szinten kezded? Ha kezdő vagy közepes akkor igazából csak haladj az árral.
De tipp az elejére:
-White orchard(vagy fehérgyümölcsös kert vagy mi ha úgy tetszik) lényegében egy prológus pálya ahol belekell jönnöd a dologba. Ajánlom,hogy maxold ki a helyet:csináld meg az összes küldetést és az összes kérdőjelet,addig ne menj tovább. Hidd el nagyon nagy előnyt ad a dolog.
Meg szerezz jobb cuccokat a kereskedőktől meg a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!