Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell a GTA San Andreasban...

Hogy kell a GTA San Andreasban? (többi lent)

Figyelt kérdés
betenni a kocsikat?Letöltöttem a GGMM-et de h kell belerakni azokat a kocsikat amiket a netről töltöttem le?Mert már van benne mikor megnyitom de azok "régiek"!:D
2010. júl. 20. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ha minden igaz a letöltött mappában kell hogy legyen két fontos fájl txd, és dff kiterjesztésben.

Na először szükség lesz az IMGToolra hogy ezeket be tudd tenni.

itt letöltheted: *****

ezután megnyitod és betallózod a Gta mappádból a models mappában lévő gta3.img-t

aztán odakattintasz, hogy Edit, Find és beírod annak a kocsinak a nevét amelyiket le akarod cserélni, de vigyázz mert meg kell keresni a txd-t és a dff-et is.

PL: először írd be, hogy: turismo.txd utána meg turismo.dff

Most meg kell valahogy oldanod, hogy mindkettő ki legyen jelölve...szóval Ctrl-al katt mind a kettőre. Ha jobb alsó sarokban kiírja, hogy ... files (2) akkor jó.

Na most először szerintem kéne csinálni egy másolatot ezekről hátha a letöltött verzió nem lesz jó. Szóval ha ki vanak jelölve, akkor Commands, Extract és valahová bontsd ki őket (persze ha működni fog a letöltött, akkor ezeket majd törölheted).

Ha ez megvan nyomj egy Deletét. Ezután Commands, Add és betallózod a letöltött txd, és dff fájlokat. Gondolom azt mondanom sem kell, hogy a letöltött fájloknak ugyanaz kell, hogy legyen a neve mint a törölteknek ;)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. júl. 20. 18:00
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2010. júl. 20. 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy egy lány is így ért a dologhoz mi? :D
2010. júl. 20. 23:39
 4/4 A kérdező kommentje:
:D jah lány vagy?:D játszod ze is vagy játszottad?:Djah és kösz még1szer
2010. júl. 22. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!