Roadkill kérdése:
A Borderlands Goty Enhanced-ben miért nem kapok XP-t?
Figyelt kérdés
Sziasztok és kellemes ünnepeket.Elnézést a zavarásért de lenne egy kis gond a játékkal.Co-opban játszok a barátommal és nekem nem szokott XP-t adni 1-2 szintel le vagyok maradva meg lenne még itt egy kis gond sőt két gond:
-Nem mutatja néha nekem hogy merre van a küldi meg a térkép elszokott tünni.
-3-4 küldit úgy ír hogy én nem csináltam meg pedig igen ott voltam és megcsináltam de nem ad rá semmit és meg nem csináltnak írja.
Előre is köszönöm a válaszokat.Viszlát és további boldog karácsonyt :)
2019. dec. 24. 20:07
1/3 anonim válasza:
Nézzétek meg hogy melyik küldi kinek van meg. Ha te vagy a barátod megcsinált egy story missont vagy olyant ami az előfeltétele hogy felvehess egy másikat soloba, akkor az akinek nincs meg nem fogja megkapni az xpt. Ráadásul az ilyet fixelni se olyan egyszerű
2/3 anonim válasza:
A turn in elésnél is ott kell lenni hogy megadja a küldit
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ.Pont ma játszotuk végig a barátommal.Jó volt és igen az volt a baja hogy nem voltunk együtt turn in-elésnél
2020. jan. 4. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!