Kul kérdése:
Cs 1.6 olyan vh ami csak a másik játékos helyzetét mutatja semmi más?
Figyelt kérdés
Csáztok azzal lenne a kérdi cs 1.6 tal játszok és van egy szerver ahol mindenki csal de csak látnak a falon keresztul meg hogy mere néz a célkereszt csak enyi? Viszont kerestem de csak olyat nem találtam amit találtam ami? Átlátok a falon de a segít lőni olyan kéne ami csak afalon látok át ha tud vlki help link akármi wh? T2019. dec. 24. 13:14
1/4 anonim válasza:
Keress egy normális szervert, ahol nem csalnak. Bármennyire is már haldoklik a játék, van még jó pár szerver, ahol többnyire Steamesek játszanak, ők 100%, hogy nem csalnak egy amúgyis 20 éves játékban. Csalással sosem leszel jobb, undorító dolog.
2/4 anonim válasza:
Ha mindenki csal, ki játszik? Abban mi az élmény, hogy egy program lő helyetted? Vagy már arra is feláll, ha neked több pontod van?
Keress olyan közösséget, ahol nem csalással lehet érvényesülni.
3/4 A kérdező kommentje:
olvasd el a kérdést figyelmesen
2020. jan. 3. 19:16
4/4 anonim válasza:
Az mpcheat.eu oldalon keresgélj, én anno ott találtam WH-t meg ESP hitboxot csak újra lett rakva a gépem es eltűnt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!