Ti megvennétek ezt a Jézus Krisztusos játékot 13 euróért?
2019. dec. 15. 15:50
1/9 anonim válasza:
Egy nagy f.xt vennék meg ekkora marhaságot...
Még a gyereknek sem, nem hogy még magamnak.
Van zseton, rá de nem kell.
2/9 A kérdező kommentje:
XD. Nekem tetszik,főleg ittasan lehet jó. :D
2019. dec. 15. 16:19
3/9 anonim válasza:
Elég szar lehet, biztos nem venném meg. Viszont a Jézus szimulátort annál inkább :DD
4/9 anonim válasza:
A vallást mindig tessék komolyan venni
5/9 anonim válasza:
#4: Miért kéne komolyan venni több ezer éves babonákat, amiket még egy retardált óvodás sem venne be?
6/9 anonim válasza:
Nekem kereszténydemokrata családom van és a fiamnak ezt fogom venni Karácsonyra, hogy egészséges felnőtt váljon belőle.
7/9 anonim válasza:
Nem. Ez egy baromság!
6.
Nem lesz az a gyereked. Te sem vagy egészséges felnőtt.
3. viszont jól írja.
Jézus szimulátort vedd meg. Legalább megismeri egy kicsit a Bibliát/ Jézus életét.
8/9 anonim válasza:
#7 #3 vagyok, igen, a Jézus szimulátor mindenkinek jó. Én nem vagyok vallásos egyáltalán, de elég érdekes és poénos lenne nekem is, aki meg az, annak is full oké, feltéve hogy nem sértődős boomer.
9/9 anonim válasza:
"6.
Nem lesz az a gyereked. Te sem vagy egészséges felnőtt."
Neked nincs humorérzéked, te szerencsétlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!