Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a neve ennek a telefonos...

Mi a neve ennek a telefonos játéknak?

Figyelt kérdés
Nagyon régi telefonos játék, még olyan telefonon játszottam vele, ami nem androidos volt, de már érintőképernyős. Arra emlékszem belőle, hogy különböző típusú karakterekkel lehetett lenni. A varázslóra emlékszem a legjobban, annak volt olyan varázslata, ami tűzlabdákat dobott az a szörnyekre meg volt egy jeges varázslat is. Lehetett benne fejleszteni a cuccaidat, és az egész játékban ilyen kisebb zónák voltak, azokat kellett megcsinálni. Ja és sok ilyen kínai, koreai, japán nem tudom melyik fajta betűk voltak benne. Tudom, hogy nem sok így ez az info, de hátha valaki mégis emlékszik rá.

2019. dec. 15. 02:14
 1/2 anonim válasza:
Arra nem emlékszel mi volt a játék célja? Vagy nem volt storyja vagy vmi?
2020. jan. 1. 14:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Annyira még emlékszem, hogy a játékban volt egy város rész ahol lehetett a cuccaidat fejleszteni, majd pedig magába a játékba ilyen kis négyzet alakú ikonokra rámenve lehetett bemenni, ahol ha jól emlékszem oldalnézetben láttad a karaktert és zonáról zónara tudtál haladni, előre és azt hiszem talán visszafele is lehetett menni,de akkor újra le kellett győzni az adott zónának a szörnyeit.
2020. jan. 2. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!