Szerintetek nem "félelmetes" a resident evil 4? mert én alig merek továbbmenni :D
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 21:22
1/12 anonim válasza:
Nekem aszem a 4 van meg,de én is beszoktam fosni rajta.
2/12 A kérdező kommentje:
:D énis
2010. júl. 19. 21:46
3/12 anonim válasza:
A láncfűrészes nyanyáktól iszonyodom nagyon,de az alien-es alagútrendszer se semmi!
4/12 anonim válasza:
A Resident Evil 4 egyáltalán nem félelmetes.Sőt nem is igazán horror az már hanem akció.Teljesen más a stílusa mint az előző részeké.Ha ti már ezen össze fossátok magatokat akkor mi történne ha a második résszel játszanátok?Resident Evil 1,2 na azok voltak félelmetesek,főleg egyedül és este.Azokat lehet nevezni horror játékoknak.De ha valóban akartok szarni akkor játszatok a Silent Hill-el de azt nem hiszem hogy egyedül sötétben vállalnátok a játszását
5/12 anonim válasza:
hány éves vagy h félsz?
én 14 vok és szentem tiszta vicces játék
6/12 anonim válasza:
előző vok
én a doom 3-mál paráztam
7/12 A kérdező kommentje:
csak az elején paráztam 1 kicsit hogy (kitör a fal mögül + ilyenek de rájöttemt hogy ien nem történik mert állandóan ordítanak mielőt elkezdenek jönni) xD szal így tiszta vicces ez a játék xD am 13/f
2010. júl. 20. 17:42
8/12 anonim válasza:
hol törik ki a fal mögül?
én ilyenre nem emlékszek
9/12 A kérdező kommentje:
úristen -.-" tényleg ilyen hülye vagy?
2010. júl. 21. 07:05
10/12 anonim válasza:
nem azért de a 4-be nincs olyan hogy kitörnek vagy miről beszélsz ! Az 5 be van olyan hogy egy nagy baltás áttöri a falat ... 4-be nem hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!