Sims 4? (Túl hosszú, kérdés lent)
Tehát... Van egy Origin fiókom ahol az email címem legyen mondjuk xyz@gmail.com, A nevem Xyz, a jelszavam xyz. Ha a letöltött verzión belépek ezzel az emaillel vagy névvel, akkor ugyanazt a profilt dobja be, az enyémet. Viszont ha az Origin weboldalán belépek az emailemmel, akkor egy másik profilt dob be (elvileg ez is az enyém, mert ugye benne van a nevem is, meg az xyz@gmail.com-mal és az xyz jelszóval tudtam belépni), aminek a neve mondjuk legyen Abc. Viszont a weboldalon névvel nem tudok belépni, csak emaillel, így az Xyz profilomba nem tudok bejelentkezni onnan, pedig csak úgy tudom megvenni elektronikusan a kiegészítőket. Mellesleg próbáltam belépni a letöltős Originre úgy, hogy Abc a név és a jelszó xyz, azt úgy engedte, de azon a profilon nyilván nem voltak fent a játékaim. Ilyenkor mit lehet tenni? Online nem tudok vásárolni.
Funfact: Egyszer vásároltam és utána vettem észre, hogy nem Xyz hanem Abc a név interneten. Ezután beléptem a letöltött Originen Abc-be, ott volt a kiegészítő, Xyz-n nem. Az a baj, ha Xyz email címével és jelszavával lépek be, nem abba dob be, így elvileg a webshopon nincs Xyz profilom.
U.i.: Nagyon remélem, hogy érthetően írtam le. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!