Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes még PS4 Slimet venni...

Érdemes még PS4 Slimet venni 2019 végén?

Figyelt kérdés
Jövő télen ha minden igaz érkezik a PS5. Ennek ellenére még jó ötlet PS4-et venni?

2019. dec. 9. 15:26
 1/3 Garott ***** válasza:
Aki ezt kérdezi annak igen, mert nem valószínű, hogy a megjelenése évében vesz egy új konzolt. Az, hogy decemberben kijön egy dolog, de minden konzol magas nyitóárral indul, amiről még azt sem tudjuk mennyi lesz. De meglepődnék, ha 150.000 alatt lenne. Ez alapján a most kapható PS4 slim olyan 70.000. És már most is tudsz vele játszani, nem csak egy év múlva. Valamint legalább 3-4 évig még minden játék mindkét konzolra meg fog jelenni.
2019. dec. 9. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
inkább 170-180 lesz, bár ez függ dicső kormányunktól is, mennyit "erősítik" tovább a forintot
2019. dec. 9. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tervezek venni jövő télen új konzolt (mostani egy éves sincs), így nekem simán megérné. Csomó játék van még amit nem toltam végig és érdekel, és 1 év alatt se fogom tudni ezt behozni.
2019. dec. 9. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!