Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ma játszottam a haverom...

Ma játszottam a haverom nintendo switch konzolján. Megnéztem hogy mivel játszik a legtöbbet és a super mario maker 2 volt. Ez normális?

Figyelt kérdés

2019. dec. 7. 14:12
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

jézus mi ez a kérdés XD

azért játszik vele mert szereti és én is ezzel fogok játszani ha veszek majd ilyet ez nem gond...ne keressél már ezért pszichómókust mert az haverod olyannal játszik amit szeret...neked nem jön be oké de nem kell másra is ráerőltetni hogy ez márpedig sz..r!

2021. febr. 6. 18:54
 12/12 anonim válasza:
100%
ha ilyen "havarom" lenne aki pszixhológust akar keresni a barátjára mert super marioval játszik a konzolján akkor eskü nem kellene nekem ilyen haver és még oké hogy neki nem tetszik a játék de ne erőltesse már rá hogy mássla játszon ha neki ez tetszik!...remélem csak egy troll, mert különben sajnálom a haverodat, hogy ilyen "haverja" van...mi közöd van hozzá amúgy mivel játszik? Semmi!
2021. febr. 6. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!