Próbáltam a dark soulst, bloodbornet, sekirot és szerintem mindhárom szadista fos játék. God of War-nak nyomába se ér, mert az is nehéz játék, de legalább kihívásokkal teli és nem szadista. Nem értem azokat akik szeretik ezeket a szadista játékokat. Senkinek nem ajánlom őket. Borzalmasok!
2019. dec. 3. 20:21
1/9 anonim válasza:
Elég nagy a rajongótábora a souls game-eknek szóval nem hinném, hogy "szadista fos játék" volna. Az értékelések többsége szinte kivétel nélkül 90% felett vannak. Szóval a hiba valószínűleg benned van.
Nem tetszik akkor nem tetszik. Ez van. Játssz olyannal ami bejön de ne fikázd más munkáját azért mert neked nem teszik.
2019. dec. 3. 20:31
2/9 A kérdező kommentje:
Jobb játékok lehetnének ezek, hogyha lennének benne nehézségi fokozatok és több checkpoint. Ennyit kellett volna csinálniuk. Egy játéknak szórakoztatnia kéne és nem arra késztetni, hogy a kontrollert a tvmhez vágjam. Egyébként csak a bloodbornet vettem meg, mert úgy hallottam az a legkönnyebb közüllük a többit torrenteztem. Otherworldos Sas győzött meg erről a játékról, mert ő utálta a dark soult, de szerette a bloodbornet és nekem tetszik a hangulata viszont ugyanolyan idegtépő, mint a dark souls. Bánom, hogy megvettem.
2019. dec. 3. 20:36
3/9 anonim válasza:
Vannak nehézségi fokok (new game+). És arról nem a játék tehet, hogy rád jön a napi "rage" :D A játékoknak pont az a lényege, hogy bármelyik mob bármikor képes megölni és arra vagy kényszerülve, hogy minden halálból tanulj. Tudnod kell mikor melyik szörnyet és hogyan fogod megölni különben csak egy helyben topogsz és mérgelődsz. Azt érzed nem fair a játék? Hát nem az. Gyakran nagyon nem az. De pont ettől érzel orgazmusszerű kielégülést hat elérsz benne valameddig. Mert azt érzed, hogy tényleg elértél valamit. Nem úgy mint a többi játéknál ahol a játék szó szerint fogja a kezed és minden nehézségen átsegít.
Én a Sekiro-n kívül az összes elérhető souls játékot kiplatiztam és életem legjobb játékélményei közt vannak egytől egyig. (egyébként meg ha tudod mit csinálj egy idő után kifejezetten könnyűnek érzed őket).
Persze, tudom, ez nem mindenkinek jön be de ezek ilyen játékok.
2019. dec. 3. 20:49
4/9 anonim válasza:
Vannak a from játékainál sokkal nagyobb kihívást jelentő játékok is. Szerintem nem különösebben nehezek, főleg azoknak, akik nem most kezdték az ipart. Régen a legtöbb NES játékkal sokkal többet szívtam.
2019. dec. 3. 22:20
5/9 A kérdező kommentje:
Nekekm a nesek jobban mentek valahogy azokra jobban rátudtam hangolódni. Viszont elkezdtem nézni a thevr bloodborne végigjátszását és ellestem tőle pár trükköt így már élvezhetőbb valamivel.:D
2019. dec. 3. 22:46
6/9 anonim válasza:
Pont ahogy bármelyik másik játékot. Rengeteg embert szórakoztat az általuk nyújtott élmény, a kihívás.
2019. dec. 4. 00:31
7/9 toma9999 válasza:
A Souls játékok abszolút nem szadisták. Az esetek 99%-ában fair ami történik a játékban. Szimplán az a helyzet, hogy minden felelősség rajtad van. Ha valamit elrontasz az csakis kizárólag a te hibád és a játék büntet is érte. Ellenben ha kitanulja az ember akkor nem annyira bonyolult mint elsőre mutatja. Pont ezért szeretik, mivel a nehézség miatt hatalmas sikerélményt okoz ha valami sikerül. Ha lenne választható nehézség az nem lenne jó, mivel rengeteg ember kimaradt volna az élményből. Egyszerűen azért mert mikor előszr játszottak volna vele legkönnyebben elkezdik és emiatt sosem szeretik meg. De nem kell mindenkinek szeretni. Ha neked nem jön be akkor God of War-ozz ahogy már mondtad. Az is nagyszerű játék. Ellenben a kettőt nem lehet összehasonlítani, mivel a GoW egy Hack and Slash, a Dark Souls pedig Soulsborne (ez már saját kategória) Action RPG.
2019. dec. 4. 06:41
8/9 anonim válasza:
Egyébként nem nehezek ezek a játékok csak türelem kell hozzájuk.
2019. dec. 5. 00:15
9/9 anonim válasza:
A 14 éves fiam és az anti-gamer feleségem is végigjátszották mindhárom Dark Souls játékot, úgyhogy tényleg nem annyira nehezek, ahogy azt sokan hiszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!