Milyen fejhallgatót ajánlanátok gamehez?
A párom nagyon szereti a számítógépes játékokat, főleg csgo, cod és az evil within (ez mind megvan neki, legutóbbi első részét imádja a legjobban, de nem igazán meri végigjátszani :D )
Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e olyan játékot amit szeretne ezek alapján, vagy esetleg olyan kiegészítőt ami élvezetesebbé tenné számára a játékot?
Én egy fejhallgatóra gondoltam mert az nincs neki, fülhallgatót szokott használni, abból milyet ajánlanátok?
Fontos tisztázni a keretösszeget.
A kérdés alapján, mivel multi játékokról van szó, jobb választás egy headset (mikrofonos fejhallgató) mintsem egy egyszerű fejhallgató, viszont itt a pár ezres kacatoktól egészen 100 ezres nagyságig el lehet menni.
Csak viszonyításképpen, az én fejesem amikor vettem került 80 ezerbe, de ennek olyan a hangzása, igazi 7.1 van benne oldalanként 5 hangszóróval, nem csak imitált 5.1-ből gyártott valami, stb, szóval nekem megérte (meg 3 év gari van rá).
20-25 ezer körül:
ASUS ROG Orion Pro
Creative Sound BlasterX H6
SteelSeries Siberia V2
25-35e:
Logitech G Pro
SteelSeries Arctis 5 7.1 (6144)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!