Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A CS:GO-ban, ha nyeritek az...

A CS:GO-ban, ha nyeritek az első (pisztolyos) kört, akkor szoktatok utána eco-zni?

Figyelt kérdés

Hallottam olyat, hogy kell ecoz-ni, és hallottam olyat is, hogy felesleges.

Én személy szerint szoktam eco-zni, de csak akkor, ha életben maradtam a kör végén.

2019. nov. 30. 10:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

változó, függ a csapattól, pályától, oldaltól.

Ha valaki AWP rush-ra megy, az eco-zni fog, de többségében SMG-t vesznek, mert ha azzal ölsz, jobb pénzt ad plusz nagyobb a lövési sebesség, több a lőszer, és ha az ellenfél is smg-zik + meghal, onnantól kezdve kb 4 kört behúztatok.

2019. nov. 30. 10:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Én azért szoktam néha eco-zni, mert hallottam azt a tényt, hogy ha te nem eco-zol, hanem ráveszed, viszont az enemy eco-zik és megöl, nyerik a kört, akkor neked se fegyvered nem lesz, se pénzed. viszont nekik lesz pénzük is meg ingyen fegyverük is, hiszen felvették a tiedet. Erről a felfogásról mi a véleményetek?
2019. nov. 30. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Silver felfogás.. a jobbak alap pisztolyokkal is képesek lazán köröket hozni.
2019. nov. 30. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 mondja a nova xD egyenlő tudáu emberekkkel rak össze globálnák kivétel. Kérdező: smg mehetnek. A nagy pityukat nem szabad.
2020. jún. 8. 03:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Nova? Amikor írtam a választ sheriff voltam.. jelenleg mge vagyok.
2020. jún. 8. 12:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor mi ez a felfogás?
2020. jún. 8. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!