Melyiket vennétek meg? Witcher 3 vagy kenyérsütő automata?
Figyelt kérdés
Gondolkodom a witcher 3 switch kiadásán, mert nagyon sok jót hallottam. Viszont, ma megkóstoltam a haverom házikenyerét, amitől eldovtam az agyam. Mondta, hogy ezzel az automatával cainálta. Csak belerakod a hozzávalókat, beállitod az időzítőt és reggelre friss kenyér illatra ébredsz. Sajnos nincsen pénzem mindkettőre. :(2019. nov. 25. 19:46
1/4 anonim válasza:
Kenyérsütő aztán ha van jó PC-d következő Steam leárazásnál Witcher 3 vagy ha csak Switch van akkor biztosan arra is van valami nagyobb leárazás, főleg karácsony idején.
2/4 anonim válasza:
Most lesz hamarosan a steam black friday leárazás, azt várd ki ott inkább, ha van pc-éd.
3/4 anonim válasza:
Ennél nagyobb gondod ne legyen az életben.
4/4 anonim válasza:
Egy witcher 3 mintás kenyérsütőt,ajándék Yennefer műpuncival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!