Ismertek olyan mmorpg játékot, ami magyar nyelvü?
Gépem adatai:
-4 gb ram
-intel hd videókártya
-intel celeron 2.16 ghz proci
Laptop lenovo ideapad 110
Köszönöm a játék ajánlatot.
Ami a külföldi nyelvel kapcsolatban írtál, nem lehetséges. 3 évesen komoly fejsérülésem volt, ami miatt egyáltalán nem tudok külföldi nyelveket tanulni. Részleges emlékezet kieséseim vannak.
Amúgy még egyszer köszönöm :)
#2 oh bocsi, nem tudtam hogy ilyen problemad van.
metin 2 amugy van magyarul (nem ismerem a jatekot, csak eszembe jutott hogy egy ismerosom gyerekkoraban jatszotta ugyhogy gyorsan raneztem), steamen ingyenes de nem tudom hogy futna-e a gepeden
A metin 2 simán fut, de meguntam. Ha nincs mmorpg, ami magyar és jó a története, akkor legalább olyan játék érdekelne, aminek a története jó. Lehet pixeles játék, bármilyen. A lényeg, hogy fusson a gépemen :)
Előre is köszönöm :)
Innen válogathatsz kedvedre, csak az alap játékot kell vhonnan beszerezned azzal a verzióval, amire a magyarosítást írták. Nem mindegyik tökéletes, de sztem a semminél jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!