Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki tudja mi a játék neve?

Roli96 kérdése:

Ki tudja mi a játék neve?

Figyelt kérdés

Régen játszottam egy pc játékkal de sajnos a nevét nem tudom, és kevés az emlékem róla, de hátha valakinek elég :)

Szóval, lövöldözős mászkálós játék volt, amire emlékszem hogy volt egy nagy híd ami mellett kellett elmenni, nagy ködben. Majd kijutottam egy ilyen kis tisztás féleségre ahol voltak ilyen gázt kibocsájtó csapdák, ha közel mentem hozzá nyomta a gázt. Az alakja olyan mint a nagy hősugárzók az éttermeknél, nyíltéri rendezvényeken. Volt benne egy vonatos rész is, vonaton volt 2 ágyú, egyik előre, másik hátra fele nézett. Jöttek repülők, azokat kellett lelőni, és közben rohangálni az első és hátsó ágyú közt mivel 2 irányból jöttek. Sajnos csak ennyire emlékszem.

2019. nov. 13. 22:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Talán James Bond 007: Blood Stone? Nem pont olyan amit leírtál, de lehet csak az emlékeid halványak (lövöldözős mászkálós, köd, híd, vonat, repülő, löveg egyezik)

https://www.youtube.com/watch?v=jgCe_5HnDss

Az még segítene ha elmondanád, hogy fps vagy tps volt, sci-fi, háborús, vagy jelenkorban játszódott? Egyedül, vagy csapatban volt a főszereplő? Emberek, vagy szörnyek voltak az ellenfelek? Kb mennyire régi lehetett 5-10-15éves?

2019. nov. 14. 14:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez, hasonló grafikaileg mint a far cry 1 . Még xp volt a gépen mikor játszottam szoval nem volt ilyen kidolgozott. Kb 15 éve játszottam vele, 15 éves bizos hogy van. Mondjuk 2000 elötti. Lehet volt benne szörny, emlékszek olyasmire is hogy valami templom kertjébe ragadtam és megkellett ölni a szörnyeket. Kő templom mint peruban. Volt benne egy fegymer aminek narancssárgás volt a távcsöve. Lehet ugyan ez a játék, nem tudom, de élveztem.
2019. nov. 14. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!