Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraftban hogy kell ládát...

Minecraftban hogy kell ládát levédeni?

Figyelt kérdés
Csináltam (aternossal) egy szervert amin a barátaimmal játszunk. Szeretnék egy olyan ládát csak magamnak amibe csak én látok bele. Olyanra gondolok mint ami a survival szervereken szokott lenni. (Láttam egy olyan videót amibe egy úgynevezett "kulcsal" lehet kinyitni a ládát de én úgy szeretném hogy csak is én mindenféle tárgy nélül a kezemben ki tudjam nyitni a ládát ha mególdható!)(Az enderchest-et kérem ne írjátok mert az nem jó ebben a helyzetben a partiküljei miatt.) Előre is köszi a válaszokat! :)

2019. nov. 13. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg sehogy. Ehhez modolt szerver kell, és nem hiszem, hogy egy ingyenesen szerezhető szerver annyit tudna, mint egy olyan, ahol többnyire prémiumot fizetnek. Amúgy sincs értelme. Ha nem akarsz osztozkodni, akkor rejtsd el a ládát, vagy építsd meg úgy a házad, hogy csak te tudj bemenni. Redstone rendszerekkel nagyon ötletes titkos ajtókat lehet csinálni. Én pl. a váramban a földalatti laboromat anno egy nyitható aljú kúttal rejtettem el, a kijárata pedig a vár oldalán egy alagút végén volt a hegyoldalon. Aztán törölték a váramat, mert zúzottkőből készült, és "csúnya". Őszintén, mi a f*****ból építették a középkori várakat, ha nem kőből... Ez persze mellékes. A lényeg, hogy jobban jársz, ha inkább csinálsz egy Hamachi-s szervert, és keresel hozzá modokat.
2019. nov. 13. 19:43
 2/3 A kérdező kommentje:
A hamachis szrver nagyon laggolt nekem. :(
2019. nov. 13. 19:59
 3/3 A kérdező kommentje:
azér köszi a választ.
2019. nov. 13. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!