Dungeons and dragonsban ha valami kistestű varázslót játszok és a familiárisom bagoly, akkor tudok rajta repülni?
Figyelt kérdés
2019. nov. 12. 10:34
1/5 anonim válasza:
Mivel a bagoly kis lénynek számít, 37,5 fontot (vagyis kb 17 kilót) tud cipelni. Tehát elbír egy goblint, egy félszerzetet vagy egy gnómot.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezek közül melyik a legjobb kombó?
2019. nov. 13. 01:01
3/5 A kérdező kommentje:
Kérdeztem a Dmet, szerinte nem lehet...menekülésnek ha a kisebbítő varázslatot betolom akkor mennie kéne. Emellett a bagoly hátáról tudok támadni? Vagy a másik varázslat magszakítja a koncentrációt?
2019. nov. 26. 22:10
4/5 anonim válasza:
Egy gnóm is van azért minimum 15 kiló, max egy uhu bírja el.
Az én gnómomnak van ugyan egy baglya, de az gnóm méretű bagoly, hátasállatnak nem alkalmas.
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok, csak elküldtem, a DM helyében én sem emgedném a dolgot amúgy, mert nagyon nem életszerű. Enlarge helyett inkább tárazz de egy dimension doort menekülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!