Csak nekem nem indul el a játék?
Figyelt kérdés
Mobilra kerestem játékokat, és megtaláltam a Zombs Royale nevű játékot, ami nekem nem indul el, a telóm nem gyenge, belépek a játékba és 20%-nál megakad, és nem tölti be a játékot, tudnátok segíteni mi lehet a baj?2019. nov. 11. 19:49
1/5 anonim válasza:
mit takar a "telóm nem gyenge" kifejezés? Pontos típus, feltelepített android verzió?
próbáltad már letörölni és újra leszedni?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam már hogy letöröltem a játékot és újra letöltöttem de ugyanazt csinálja, a "telóm nem gyenge" kifejezést csak azért írtam, mert sok okoska mindig azt írja, hogy "azért nem működik a játék neked mert gyenge a telefonod"
2019. nov. 12. 06:18
3/5 anonim válasza:
Azért írják, hogy gyenge a telefonod, mert nem írod le a pontos típusát (amit egyébként az első válaszoló is kért), emiatt nem tudod bizonyítani, hogy valóban nem egy gyenge készülékről van szó. Egyébként az is megeshet, hogy az interneted nem működik megfelelően és ezért nem tudja betölteni, mert ahogy nézem ez egy online játék. Nekem kb 1 másodperc alatt betölt a játék
és működik is egy Huawei Mate 20 Lite telefonon.
4/5 A kérdező kommentje:
Xiaomi Redmi Note 5-m van ami egy elég erős telefon, pubg mobile-t is tökéletesen viszi, a wifivel sincs gond, hiszen mindent nagyon gyorsan betölt a telefonom
2019. nov. 12. 17:16
5/5 anonim válasza:
Valóban, ilyen mobillal mennie kéne, az egyetlen amire gondolni tudok, hogy a kínai mobilokon rootolt google-s android fut, lehet ez zavarja, régebben pl otp smartbank alkalmazás se ment kínai gyártók mobilján, mert rootolást jelzett és lezárta biztonsági okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!