Miért fagy ki a GTA San Andreas?
Igen, én vagyok az, aki korábban már kérdezett hasonlót. :) Akkor az volt a problémám, hogy a game nem töltötte be a mentett fájlokat; nos, ezt a problémát sikerült megoldanom, viszont újabb gikszer támadt. A "Life's a Beach" (táncikálós küldetés)nél mindig, amikor el kéne indulnia a táncnak, kidob az Asztalra. Tehát beszélek a csajjal, kicsit elindul a zene és amikor meg kellene jelennie a köröknek, akkor kifagy. Fogalmam sincs, mit csináljak. Nincs modolva a játék, az egyetlen, ami talán mod, az a Cleo. De amúgy semmi nincs megváltoztatva. Mit csináljak? Távolítsam el a .set fájlt? Állítsam kisebbre a grafikai beállításokat? Telepítsem újra? (Mondjuk vagy százezerszer újratelepítettem a játékot, amikor az előző problémám volt). Tudna valaki olyan megoldást ajánlani, ami nem vágja tönkre a játékomat, és hogy ne legyen több ilyen probléma? (mert az igazat megvallva már a tököm tele van ezekkel a kifagyásokkal).
Bocs a hosszú rizsáért, csak gondoltam, kiadom ezt magamból.
Nem láttam, hogy bármit kicserélt vagy hozzáadott volna. Egyébként a Mr. DJ-féle verziót szedtem le, az volt az egyetlen, ami le is jött és nem hordozott magával semmilyen vírust/reklámot, hanem tényleg a játékot hozta le. Már megpróbáltam rengeteg helyről letölteni a San Andreast (sosem torrenttel, mert nem szeretek játékokat torrenttel leszedni), de mindig vagy reklám volt, vagy rátelepített a gépemre valami szemetet, vagy túl hosszú ideig tartott a letöltés és nem győztem kivárni, vagy nem is működött egyáltalán az oldal. (Ilyenkor szoktam utálni az internetet :)) Szóval ez a Mr. DJ-féle változat volt az, ami tényleg a játékot töltötte le és nagyon örültem, csak akkor még nem tudtam, hogy ez a kifagyás ekkora probléma lesz.
De ha azt mondod, hogy nézzek egy másik verziót, majd megpróbálom. Ha ezt nem lehet máshogy megoldani, akkor nem tudok mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!