F1 2018 játék miben különbözik a 2019-estől?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy F1 játékot, de a 2019-est még kicsit drágának tartom, és a 2018-as tetszik grafikára is meg minden, viszont nem tudom, hogy milyen különbségek vannak a kettő között. Ha a 2019-esben mondjuk több a tartalom meg ha valami ilyen nagy különbség van, akkor lehet azt megveszem, de így ránézésre nekem a 2018 is tetszik.2019. nov. 3. 14:35
1/2 anonim válasza:
A játékmotor kb. ugyanaz, a 2019-ben visszatért a „szerepjáték” mód a karrierben (interjúk, stb., mint a 2010-esben először, és asszem' utoljára), illetve van lehetőséged F2-es kocsikkal nyomni, a többi nagyjából megegyezik, de pont az új elemek miatt szerintem szórakoztatóbb az új, mint a '18 volt (a 2010-es óta az összes megvan, a 2013-as és a 2019 talán a két legjobb a mezőnyből).
2/2 anonim válasza:
Azt tapasztaltam hogy az AI kicsivel nehezebb. 18-asban 100-as AI-val (ugye 110-ig van) pár tizeddel vertem a csapattársam, 19-ben viszont a 90-95 is megiizaszt. Irányításban szinte semmi eltérés nincs, talán annyi hogy az ERS-ben a 18-ban a 4-es Overtake funkcióval a legnagyobb a végsebességed, 19-ben az 5-ös Hotlap is gyors és szélárnyékban 0-s ERS-el is közel tudsz maradni a másikhoz, akár DRS-el meg is előzheted. F1 E-sporton ki is használták ezt. Ezek mellett a 19-ben az alap setup és az autómata ERS-el gyorsabb lehetsz mint setup+manual ERS (Bereznay Dani is tesztelte, YouTube-on megtalálod). Interjúk 18-ban is vannak, 19-re egy nagyon minimális F2-es karrierrel egészült ki de ez 3 versenyig tart szóval annyiban számít hogy lesz plusz két pilóta a mezőnyben. Klasszikus autónak berakták Prost és Senna 90-es autóit és a 2010-es McLarent és Ferrarit. Én a grafika miatt vettem meg, nekem nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!