Mit lehet élvezni a sims 2 ben? én letöltöttem de nem értem a játékot. A sims 3 az nagyobb teret ad. Vagy nem értem.
addig ok
de h teszed bele a kiegészítőket ?merthogy letöltöttem az ncore-ról az egész 15g sims2 double deluxe+kiegészítőket és egyesével kell feltenni a cuccokat de azok crackelést igénylenek.és nem a sims 2be teszi bele hanem újat indít haaz asztalra kiteszem az ikont:S
nem igazán értem akkor a lényeget
Ezt most nem értem.
A kiegészítőket az alap Simsre rakja rá. De! külön mappába kell telepíteni, különben valószínű letörölni sem tudod, csak manuálisan.
Továbbá ahogy felteszel egy kiegészítőt, a játék módosul, tehát másként fog indulni, és az indításihoz alkalmas exe fájllal vagy az automatikusan hozzá generált parancsikonnal tudod elindítani.
Ha mindet felrakod természetesen aszerint ment a játék, s ha egy-egy kiegészítőt később törölsz a mentések (mivelhogy a játék bővítése után keletkeztek) a kiegészítő törléssel el is vesznek.
Ha a mentéseid meg szeretnéd tartani, másold ki a Dokumentumokből az egész Sims 2 mappát, de ahogy mondtam, az aktuális mentéseket tartalmazza, azokat, amit az aktuális kiegészítőkkel kieszközöltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!