Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet ennek a játéknak a...

Mi lehet ennek a játéknak a neve? (Android, iOS)

Figyelt kérdés

2-3 éve nagyon ráfüggtem egy játékra, játszottam vele Androidon és később egy iOS-es telón is megvolt, de most se Google Play-ben se App Store-ban nem találom :(

A lényege az volt, hogy különböző figurákat lehetett szerezni, és velük csúszva haladni egy lebegő szigeten. Coin-t kellett gyűjteni, és elkerülni az ellenséget, ami medve volt, magasabb szinteken meg volt más ellenség is (talán farkas?) És voltak nyuszik is, őket le lehetett szorítani és akkor leestek a sziget szélén. Én meghaltam akkor is, ha a sziget szélén estem le, és ha volt tó, akkor abba is halálos volt beleesni. Egy kijelölt helyet el kellett érni, és utána egy fénysugár felemelt a következő szintre. A magasabb szinteken meg már össze kellett gyűjtenek 1-2-3 kulcsot is, hogy tovább lehessen menni. Lehetett szerezni új figurákat, emlékszem, karácsony környékén játszottam sokáig, és akkor volt olyan, hogy lehetett találni token-eket és azzal 9 felé figurából random lehetett kapni egyet.

Igazából az irányítása fogott meg, annyira egyszerű volt, hogy csak egy ujjamat kellett mozgatni, és a karakter mindig az ujjamal ellenkező irányba csúszott el, de be lehet állítani azt is, hogy az ujjal megegyező irányban mozduljon el.

Légyszi ha valaki tudja a nevét, az segítsen, mert nagyon szeretnék vele újra játszani, de nem találom sehol :(( még az általam letöltött alkalmazások listáját is végig néztem többször, de nem találtam. Ha jól emlékszem valami olyasmi volt hogy slider de ilyen néven nem jártam sikerrel

2019. okt. 29. 20:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!