Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Fallout 76 még mindig...

A Fallout 76 még mindig nagyon bugos?

Figyelt kérdés
javítottak rajta a fejlesztők vagy magasról tettek az egészre?

2019. okt. 29. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondoskodnak róla, hogy folyamatosan érkezzenek új bugok, most pont arról volt hír, hogy a Fallout 1st előfizetők tapasztaltak kellemetlenségeket.

Én óva intlek tőle, az ígéreteikkel ellentétbe vannak előnyt adó mikrotranzakciók a játékban, és előfizetési rendszer is, idén már npc-k sem lesznek, szóval nem igen látok okot arra, hogy bárki is megvegye. Még a belebegtetett Steam-es megjelenés kapcsán is teljes a hallgatás.

A privát szerverek pedig csak előfizetőknek érhetők el, de állítólag nem igen működnek.

2019. okt. 29. 17:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Előfizetést és egyéb kiegészítőket egyáltalán nem terveztem venni hozzá.

Csak 3 hét és fekete péntek, PS store-on gondolom nagyon olcsón adják majd. De ha tele van bugokkal akkor még így is felejtős sajnos, pedig amúgy szívesen játszanék ezzel.

2019. okt. 29. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig azt mondom hogy alig vannak benne bugok. Mondjuk ha egy fallout 3hoz viszonyítom, akkor szinte ezerszer jobb (modok és mindenféle community patch nélkül).

DE!! a jelenlegi állapotában nem ajánlom senkinek sem. Bethesda egy olyan úton jár jelenleg, amit egy értelmes ember nem támogat. Ha igazán ki akarod próbálni, akkor várj, amíg kijön az "ingyenes?" wastelanders kiegészítő, ami kb jövő tavaszra várható. Most inkább kerüld el a játékot.

2019. okt. 29. 21:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul tudtam eddig, de ezzel a játékkal is lehet ugyanúgy single playerben játszani mint a legtöbb játékkal. Nem?
2019. okt. 29. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem éppen. A 76 egy multiplayer játék. Ignorálhatod a körülötted lévő játékosokat és játszhatsz egymagadban, de a szerveren mindig lesznek más játékosok is. Erre van a havi előfizetés, hogy lehessen saját privát szervered.
2019. okt. 30. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!