Skyrimban tuda valki hogy hol lakik Alea a Vadász? Vagy hogy miért tünt el? Vagy hogy lehet megcsinálni?
Alea eredetileg Fehérvágtában lakik a bajtársaknál, én először ott keresném. Érdemes éjjel menni, akkor mindenki az ágyában van, és nem kell annyit keresgélned.
Ha nincs ott, nézd meg, hogy van-e olyan küldetésed, ami a bajtársakhoz kapcsolódik, hátha amiatt máshol van Alea.
Most kaptam nem rég egy levelet hogy meghalt! de hogy?
azelot 1 másodperce mé élt és amint bement em egy ilyen betöltös aton átváltott serenára
bug miatt meghalhat?
nem lehet visszahozni ugy hogy még kapjak achievement?
mert ez igy elége rossz hogy a játék véget halt meg mert nem harcolt senkivel hogy meghaljon és már nincs meg az a mentésemse hogy ö benne van
Ezt egy angol fórumon találtam, remélem segít:
1. Nyisd meg a játékot. Készíts egy plusz mentést arra az esetre, ha valami félresikerül!
2. Nyisd meg a mentést, amiben Aela meghalt, és hívd elő a konzolt, hogy be tudj írni egy kódot. Nálam az Esc alatti 0 (azaz nulla) gomb lenyomásával jön elő.
3. Írd be ezt a kódot: Prid 0001A697
Ez a kód biztosítja, hogy a következő kódok Aelára vonatkozzanak.
4. Írd be a második kódot: moveto player
Ezután meg kéne hogy jelenjen melletted a halott Aela. Ez kihagyható, de ha beírod, akkor rögtön látni fogod, hogy sikerült-e az újraélesztés.
5. Írd be a harmadik kódot: recycleactor
Ezzel resetelődik a karakter. Sajnos a tárgyai is, tehát ha valamit adtál neki, az is el fog tűnni. Nem tudom, hogy ki lehet-e szedni belőle a tárgyaidat, amíg halott, de egy próbát megér.
Nem tudom, hogy a játék számon tartja-e, hogy használtad-e a konzolt, én nem vettem észre ilyesmit. Morális szempontból szerintem nem csalás, hiszem nem a te hibád, hogy meghalt. Egy bug miatt halt meg, te pedig csak helyrehozod a játék hibáját.
Remélem tudtam segíteni.
MÜKÖDIK!! letöltötem egy SteamAchievementManager steamhez az esküvüs Achievementet zároltam és hoza mentem alea hoz megegyszer és ugy tünik Achievement et is kapsz akkor nem szamit csalásnak
mégegyszer köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!