Mi a legg olcsóbb videójáték lehetőség?
Figyelt kérdés
Régen laptopon játszottam azóta eltelt némi idő az elavult és Most újra van kedvem van játszani.
Lehetőségek:
Nincs monitor,semmi pc-s periféria
Van egy tv hdmivel hd felbontással.
Én Xbox one s re gondoltam game passal
De pc is jó csak kalóz játékokkal de az nem az igazi.
Nintendo switch lite ami e téren jó oda se kell periféria.
Ps is jöhet de xboxos vagyok. Szóval számomra ha asztali konzol akkor xbox.
Akkor a Xbox lenne a legolcsóbb? Játékra? Nincsenek nagy igényeim.
2019. okt. 27. 08:34
1/4 anonim válasza:
Az Xbox One S a legolcsóbb konzol, ha az számít, akkor igen.
2/4 anonim válasza:
Szerintem az Xbox Game Passal jó választás lehet. Switchre egyébként elég drágák a játékok és pluszba még egy nagy tárhelyű (Legalább 64 GB de inkább több) memóriakártyát is kell venni, mert sajnos elég kevés a Switch alap tárhelye.
3/4 anonim válasza:
De pc is jó csak kalóz játékokkal de az nem az igazi.
Nezopont kerdese. Rengeteg ingyenes jatek van, kerdes hogy mit akarsz jatszani.
4/4 anonim válasza:
Az Xbox One S teljesen jó, 70k-ért újonnan megkapod (használt piacon meg már nevetségesen olcsó). Ennyiért a PC nem is nagyon alternatíva, hiszen csak egy középkategóriás VGA kerülne ennyibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!