A Forza Horizon 4-et lehet PC-n játszani?
"Tehát ha megveszem, akkor használhatom xboxon (ami nekem nincs), meg PC-n is?"
Ha pc-re veszed meg, csak akkor pc-n
Ha xbox-ra veszed meg, akkor csak xbox-on tudsz vele játszani.
Na, akkor szólaljon meg valaki olyan is, aki ténylegesen játssza PC-n és Xboxon is (én)! A crossplatform szolgáltatás kizárólag digitális, a PC-s Microsoft Store-ból vagy az Xboxos Store-ból megvásárolt játékkal működik, a dobozosokkal NEM! Ha az Xbox és a PC felhasználói profilod ugyanahhoz a Microsoft fiókhoz van hozzárendelve (ugyanazzal az e-maillel regisztráltál rájuk), akkor működik a crossplatform megoldás. Én is így használom: a székesfehérvári lakásomban játszom PC-n, aztán ha felutazok Pestre, az ottani lakásomban levő Xboxot bekapcsolva ugyanonnan folytatom, ahol PC-n abbahagytam.
Szóval még egyszer: a dobozosan megvásárolt Xboxos Forza Horizon 4-el NEM tudsz PC-n játszani, sehogy. Viszont ha megveszed a digitális PC verziót, akkor Xboxra is letöltheted és játszhatsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!