Skyrim ban vannak ilyen elrejtett láda buggok amikben cuccok vannak azokat ha elveszem az csalásnak számit?
Nem csalás, ezek hidden treasure-ök. Olyan, mintha egyszer valaki régen elásta volna őket és te véletlenül rájukbukkannál. Ami talán csalásnak lenne minősíthető az az, hogy ha ezeknek a ládáknak a helyét megkeresed a neten.
Ha jól emlékszem, a The Elder Scrolls Online-ban is vannak ilyen ládák, viszont ott már tudsz hozzájuk találni kincses térképet, ami mutatja a helyüket.
Én egyébként megértem, hogy fontos egy single player gamenél is, hogy ne csaljon az ember. :) Én azért nem szeretek cheatelni, mert számomra onnantól vége ajátékélménynek. Minek farmoljak, craftoljak, küzdjem végig magam cave-eken, ha cheattel bármit megszerezhetek egy pillanat alatt? :)
"Nem csalás, ezek hidden treasure-ök"
Már amelyik. Gyakorlatilag pl a kereskedők árukészletét is rejtett ládákban tárolja a rendszer, amikkel normál esetben nem találkozna a játékos. De bugokon, glitcheken keresztül néha hozzáférhetőek.
Ezt pl nem mondanám hidden treasurenek, hisz ilyen esetben épp azért rejtett a dolog, mert sosem volt cél hogy ezekhez a játékos hozzáférjen.
Persze nem biztos hogy ezekről a ládákról van szó, de mivel a kérdező is bugokat említ, éltem a gyanúperrel hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!