Elty1988 kérdése:
Miért alacsony az fps számom a Minecraftba?
Figyelt kérdés
Pár napja felraktam megint. Meglepődve tapasztalom hogy. max 30 fps-t ér el. (van hogy ez csak 8) Pár hónapja még 120-240 fps-el szaladt textúra pakk és shader nélkül. (textúra pakkal 120-60 fps között volt, míg shaderrel kb 30-50 között) Legújabb verziót raktam fel, de régebbiek is ezt csinálják. Ez mitől lehet?
A gép:
win 10 x64
16gb ddr4 ram
2gb radeon vega 8
amd ryzen 3 2200g
#fps #minecraft. lag
2019. okt. 12. 18:11
1/1 pappgr válasza:
Nézd meg a V-sync nincs-e bekapcsolva. Az lenne a feladata hogy szinkronizála a képkockasebességet a monitorod frissítésével, de néha valamiért befixálja 30-ra. Más ötletem nincsen, esetleg nézd meg hogy nem-e a procid grafikai egységét használja-e véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!