Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Travian kérdés! Délután még...

Travian kérdés! Délután még működött az oldal, most ezt hozza le: 403 Forbidden Miért?

Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is azt írja ki, úgyhogy nem nálunk van a baj. Valamit elcsesztek a fejlesztők, kis idő és biztos rendbe hozzák.
2019. okt. 10. 20:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. okt. 10. 21:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Te melyik szerveren vagy? Én a 6-osra nem tudok belépni, de érdekes, mert regisztráltam a 3-asra az előbb, és ott be tudok lépni...
2019. okt. 10. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
6-oson vagyok,de amúgy megnéztem a Travian facebook oldalt, és ott leírták, hogy ma 14 óra fele lesz megoldva a probléma. Ja és csak biztonsági mentésről tudják visszahozni a dolgokat, ami azt jelenti, hogy el fognak veszni dolgok, amiket kb. fél nappal a leálláson belül csináltál meg.
2019. okt. 11. 00:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. okt. 11. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!