Puzzle képet megragasztottam rendes puzzle ragasztóval, újság ragadt a képre. Hogyan szedjem le?
Figyelt kérdés
Vettem rendes puzzle ragasztót, bekentem az elejét, akkor a hátuljához ragadt pár helyen újság, leszedtem nagyjából, de ott nem zavar. Azt gondoltam, hogy mivel már az elején van ragasztó, nem fog tudni visszaszivárogni a folyadék hátulról előre, mert hagytam megkötni.. De sajnos ahogy kentem a hátulját, előre szivárgott, és a képre ragadt kis foltokban az újságpapír.. Hogyan lehet leszedni úgy, hogy ne sérüljön a kép?2019. okt. 7. 13:08
1/1 Mark030a válasza:
Próbáld meg hajszárítóval felmelegíteni a ragasztót és hátha lejön. (ja és semmi képpen ne önts rá vizet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!