Miért laggol a Fortnite?
Figyelt kérdés
A gépem pöpec, új, 1 hónapja vettem, 170k-ért, de pvp közben laggol a játék. Unlimited fps módon stabil 140 fps futás közben, meg mikor állok egy helyben, meg kreatívba, tényleg jó, de mikor élesbe pvp-zek, akkor ledroppol 10-re,és szaggat, laggol. Valaki tudja mi lehet a baja?2019. okt. 1. 20:02
2/5 A kérdező kommentje:
Azt hol lehet megnézni? Csak ennyit találtam:
Intel Core™ Geforce® Mx170 with 2 GB VRAM
4GB DDr4 Memory
1000 GB HDD
Am Windows 10
2019. okt. 2. 17:22
3/5 anonim válasza:
Le kell zárni az fps-t 60-ra/vsync. Néha előfordul, hogy nem tud a gép folyamatosan fps-t tartani. Ez az optimalizálatlanságból adódik. Tehát az fps össze-vissza ugrál ezért a gép változó képfrissítést nem tudja jól kezelni.
Másik tipp pedig az, hogy szimplán rossz az internet kapcsolat.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom mit vársz egy ilyen konfigtól.
Nem fogsz tudni majd epicen ,de még csak highon se játszani ilyen konfiggal.
4gb ram ma már nem elég, szerintem
5/5 anonim válasza:
Ne tedd fel az FPST unlimitre nem tesz jót a gépnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!