Hogyan kell aktivalni a GTA 5 öt? CD-es verzió feltelepitettem bejelentkeztem a social clubba, beirtam a kódot aktivalta, es nem megy.
Ha aktiválva lett, akkora játék belépéskor azt a social club e-mailt és jelszót kéri, amelyikben aktiválták a kódot. Ha azt írta hogy sikeres, csak azzal a fiókkal lesz működőképes a kódod.
Első tulajdonosa vagy a játéknak? Mert ha használtan vetted, akkor átvertek. A kód már be lett aktiválva, az többször nem használható fel, és csak azzal a fiókadattal működik a játék, amelyikbe a kódot aktiválták.
belepek a social club-ba es ezt irja ki
Rockstar activation code for ...
A főoldalára próbálsz belépni, vagy az aktivációs oldalra, mert például azt ajánlotta a telepítő/leírás, és ezért azt jegyezte meg a böngésző? Simán socialclub.rockstargames.com, én most beléptem és rendesen betölt, nem kér semmit.
(Bár nálam a socialclub.rockstargames.com/activate oldal sem dob fel ablakot, hanem mutatja az aktivált játékokat.)
Arra kell figyelned, hogy ha 2 fiókot regisztráltál be (mert azt hitted elsőre nem sikerült), akkor abba kell belépned, ahol a kód aktiválva lett először, mert azt fogja kérni a játék telepítője is a bejelentkezéshez.
Ha még egyszer beírod, akkor pedig azt írja, hogy már aktivált? Ezt csak akkor csinálná, ha olyan fiókba lépsz be, ahol még nem volt aktiválva a játék. Ezért mondtam, hogy vajon nem kevered-e a 2 darab fiókot (az elsőben aktiváltad a játékot, de a másodikba vagy bejelentkezve, ahol már nem fogja elfogadni).
Kezdek kifogyni az ötletekből, mindenesetre az aktiválás alatt ezt a linket fogod kapni a játék telepítőjéhez:
Hátha ezt engedi letölteni, elindítani a telepítést, majd bekéri azt a fiókot amiben aktiválva van a játék, és akkor felteszi.
Ha így sem jó, akkor passz és marad a supportnak írogatás.
ma regisztraltam elősszor a social club-a
Set up your 2-Step Verification Device ez meg nincs aktivalva lehet hogy ez a problema?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!